Microsoft er ikke ansvarlige for å holde dataene dine trygge

Så hvis de ikke beskytter den, hvem gjør det da?

Hvorfor sikkerhetskopiering er så viktig -

Etter hvert som selskaper flytter over til skybaserte løsninger og folk stoler på at de har tilgang til tjenesten for å gjøre jobben sin, blir det viktigere enn noensinne å sikkerhetskopiere dataen til din bedrift; tenk at Microsoft Office 365, Sharepoint, Teams, og hele bedriftens infrastruktur skal sikkerhetskopieres og lagres på et trygt sted.

Etter hvert som vi jobber mer og mer eksternt er vi desto mer sårbare mot virus, datainnbrudd, til og med enkle feil som kan forårsake store tap av data.

Å sikkerhetskopiere informasjon kan være den mest forretningskritiske aktiviteten du prioriterer. Ja, å sikkerhetskopiere data kan virke som en kjedelig oppgave, men ikke for oss.
Ja, å sikkerhetskopiere data kan virke som en kjedelig oppgave, men ikke for oss. Ta kontakt med vårt salgsteam så tar vi hånd om alt for deg. Fortsatt nysgjerrig på hvordan det gjøres? Les videre.

Regel for sikkerhetskopiering: 3, 2, 1

For å være helt sikker på at du er beskyttet mot alle typer mulige datainnbrudd introduserer vi deg til den velkjente regelen for sikkerhetskopiering, kalt «3,2,1». Denne modellen viser de grunnleggende reglene for hvordan du beskytter din data. De tre stegene for gjenopprettbare systemer og data er som følger:

Hver bedrift trenger en backup –

Hvert selskap bør ha en sikkerhetsstrategi som sikrer at alt av data er beskyttet til enhver tid. Vi har modernisert sikkerhetskopieringsløsninger for å hjelpe å beskytte lokal data og data som er plassert i skyen. Våre sikkerhetskopieringstjenester vil hjelpe deg å velge riktig scenario for å beskytte din data, uansett om det er Amazon Web Services (AWS),skybasert, i ditt lokale miljø, i vårt Vats DC1 datasenter i Norge, eller en kombinasjon av flere.

Mange kunder velger å bruke Veeam Backup og Replikering for å beskytte data i et lokalt miljø og redusere mengden fysisk infrastruktur som må kjøpes og vedlikeholdes. Veeam Backup & Replikering integreres søm løst med AWS Cloud, som gir deg mulighet til å sentralisere og automatisere sikkerhetskopieringsprosessene for å sikre overholdelse av regelverk og for å opprettholde kontinuitet i bedriften.

For kunder som bruker Microsoft Office 365 anbefaler vi å beskytte data utenfor ditt Office 365 miljø. Våre tjenester integreres med Veeam Backup for Office 365, som gjør at du kan beskytte data i AWS Cloud eller lokalt. Dette legger til et ekstra lag med beskyttelse i tilfelle datakorrupsjon eller tap av data skulle inntreffe.

Hva om dataen til min bedrift ikke er plassert i skyen?

Bedrifter er i dag styrt via skyen, for å gi ansatte tilgang til viktige verktøy uansett hvor de jobber fra. Dersom din bedrift derimot ikke har startet sin migrasjon over til skyløsninger vil det å sikkerhetskopiere data være det første steget. Ta nytte av skyløsninger og beskytt din data ved å benytte AWS Cloud. Ta kontakt med Roger i dag for å diskutere hvilke leverandører som kan hjelpe deg med å bli trygg på dine verktøy og styre din bedrift på en sikker måte.
Last ned Produktkort

Vi gir deg gjerne råd om den beste backup-løsningen for deg.

Roger Støa
Sales Executive