Cloud3 Produkter

Sammen med EMP Secure kan du finne den riktige arkitekturen av din skydatabehandling. Hvilken modell du velger avhenger av din bedrift og dine bedriftsbehov. Det finnes tre hovedområder;

Hvilke løsninger bør du velge

Offentlige skyer opereres og eies av skyløsningsleverandører som leverer deres tjenester, som servere og lagring, over nettet. Noen eksempler på dette er Microsoft Azure og Amazon Web Services. Med en offentlig sky styres alt av maskinvarer, programvarer og støttende infrastruktur av leverandøren. Tilgang til disse tjenestene og styring av din konto er gjort gjennom en nettleser.

Offentlig sky

En privat sky er brukt eksklusivt av en bedrift eller organisasjon. En privat sky kan fysisk befinne seg på bedriftens datasenter on-site. Noen bedrifter betaler også en tredjepartsleverandør for å være vert for sin private skyløsning. Tjenestene og infrastrukturen er vedlikehold på et privat nettverk.

Privat sky

Hybride skyer kombinerer private og offentlige skyer, satt sammen med teknologi som tillater deling av data og applikasjoner mellom begge.Ved å tillate at data og applikasjoner beveger seg fritt gjennom offentlige og private skyer, kan hybride skyer gi din bedrift mer fleksibilitet, bedre distribusjonsalternativer, og det kan forbedre og optimalisere din infrastruktur, sikkerhet og samsvar.

Hybrid sky

Cloud3 komponenter