Cloud 3 Systemet

Cloud3 er et 3-lags sky system for økt sikkerhet. Systemet gjør det enklere for bedrifter å forstå og bruke skytjenester på en effektiv måte. Systemet er designet for bedriften med ambisjoner for fremtiden.
Sammen med kunden evaluerer vi den nåværende situasjonen ogfår forståelse for IT systemet og server-begrensninger. Vi ser på potensiellegevinster med en forbedret sky-strategi.

Forbedre virksomheten din

Evaluer din situasjon

Sammen med kunden evaluerer vi den nåværende situasjonen og får forståelse for IT systemet og server-begrensninger. Vi ser på potensielle gevinster med en forbedret sky-strategi.

Planlegg ditt initiativ

For å få mest mulig ut av mulighetene skyløsninger representerer, planlegger vi med markedsforhold og bedriftsvekst i tankene. Å migrere til skyen kan være komplisert og dyrt. En god plan er avgjørende for å få full uttelling av ditt sky-initiativ.
Det første steget er å evaluere din nåværende situasjon. Defleste selskaper og organisasjoner forstår at det finnes store muligheter ved åflytte til skyen. Da trenger man en god plan og et erfarent team som kan haoversikt og kontroll over utfordringene som kan oppstå ved migrering til skyen.Vil du diskutere videre?

Get started

Jeg vil lære mer om Cloud3 systemet
Kontakt oss

Kontakt vårt Cloud 3 team

Cloud3 Crew

Bestill en evalueringspakke med vårt Cloud 3 team.

Kontakt oss

Cloud3 Kompotenter

Cloud3 produkter

Cloud3 systemet

Din private sky