Datasenter

EMP Secure gir deg tilgang til et moderne, sikkert og miljøvennlig datasenter bygget i fjellet i Nedre Vats. Designet for sikker lagring av data samt drift av forretningskritiske systemer som må levere 24/7/365.

Robust infrastruktur

Vår infrastruktur for leveranse av strøm, kjøling, generatorer og datakommunikasjon (fiber) er bygget for høy oppetid. Driftskritiske systemer er bygget opp slik at feilsituasjoner og vedlikehold ikke vil påvirke driften. Anlegget er designet etter de høyeste standarder for stabilitet og oppetid.

Sikkerhet

Adgang til våre anlegg er strengt kontrollert gjennom et adgangskontrollsystem. Datasenteret i Vats er i tillegg innkapslet i et EMP skjold som gir en enestående beskyttelse mot ytre trusler.

I tillegg til fjellhallen har vi også flere datarom geografisk spredt. Vi kan dermed tilby tjenester på sekundære lokasjoner i tillegg.

SOC

Vårt Security Operations Center (SOC) består av dyktige operatører som har som oppgave å kontinuerlig overvåke og forbedre drift av datasenter og skytjenester 24/7.

Hvilke tjenester kan vi tilby?

«Outsourcing» forretningskritisk IT drift se skytjenester

Infrastruktur som en tjeneste (IaaS)
Du kan leie maskinvare kapasitet, enten i form av fysiske eller virtuelle servere plassert i vårt datasenter. Du trenger dermed ikke å investere i egen maskinvare og slipper å bekymre deg for vedlikeholdskostnader og dimensjonering – du betaler etter hvert som behovet vokser. Vår plattform er av ypperste kvalitet og er leverandør-nøytral, elastisk og fleksibel – med støtte for alle store hypervisorer kombinert med robust lagring og nettverksinfrastruktur.

Plattform som en tjeneste (PaaS)
På toppen av tjenestene som inngår i IaaS leverer EMP Secure nødvendige operativsystem, web-tjenester, database-tjenester osv. Vi kan sette opp egne testmiljø, utviklingsmiljø i tillegg til produksjonsmiljø, og sørger for lagring, sikkerhetskopiering, lastbalansering og redundans etter behov.

Software som en tjeneste (SaaS)
På toppen av tjenestene som inngår i Paas kan EMP Secure også levere applikasjoner som en tjeneste. Vi har partnere som selger sine applikasjoner med vår it-drift i bunn.