Safety First

Cyber Intelligence Program

Safety First er EMP Secures datasikkerhetsfilosofi for selskaper som enten gjennomgår en digital transformasjon eller som initierer nye forretningsområder.
Digital transformasjon åpner et hav av nye muligheter.Selv om man ikke skal være redd for å følge disse mulighetene, må man likevel alltid være oppmerksom på truslene som også følger med. Datakriminalitet opererer uten grenser, er nesten konstant og vokser stadig. Sikkerhetstiltakene vi er vant med vil om kort tid ikke lenger være tilstrekkelig. Datasikkerhet er nå et ansvar på tvers av selskapet, og den beste måten å vokse sikkert på er å forberede seg på det verste. La profesjonelle håndtere din datasikkerhet.
Tenk Safety First! La EMP Secure bidra til at din organisasjon er sikker!
Kontakt oss

Er du forberedt på digital vekst?

Er du ikke sikker? Ta vår test for å
se hvor godt forberedt du er!
Når et selskap vokser, resulterer det i økt datamengde, større kompleksitet og flere digitale grensesnitt. Du vil bli mer eksponert for datakriminalitet. Behovet for å sikre dine data og dine verdier blir viktigere enn noensinne. Hvordan håndterer du den økende trusselen fra datakriminalitet? Test deg selv gjennom vår basisprøve, eller ta kontakt med oss for en mer omfattende test av dine sikkerhetssystemer og sikkerhetskulturen i selskapet ditt.
På grunn av forventet økning i datakriminalitet, har vi designet et program for å sikre selskaper kontinuerlig vekst. Programmet vil presentere noen av de viktigste komponentene for å håndtere dagens datakriminalitet.

Safety First-komponenter

2 steps 2 safety

CyberIntelligence-programmet består av 2 viktige steg for selskap som ønsker å sikresine eiendeler mens de vokser i en digitalisert verden.
Lær mer om hvordan vi jobber for å sikre ditt selskaps rettigheter
Les mer
Sikkerhetstiltakene vi er kjente med, vil om kort tid ikke lenger være tilstrekkelige. Datasikkerhet er nå et ansvar som går på tvers av selskapet. Den beste måten å sikre trygg vekst på, er å forberede seg på scenarioer med verst tenkelig utfall.

Ønsker du å vite mer?

Fyll inn kontaktskjema nedenfor, så kommer vi tilbake til deg
Ved å sende inn dette skjemaet, godkjenner du at vi kan kontakte deg.
Your submission has been received.
You will be contacted shortly.
Something went wrong while submitting the form. Please try again.