Om oss

EMPsecure - sikrer jevn IT-drift slik at våre high end kunder kan fokusere på sin kjernevirksomhet . Vi har det sikreste cloud-baserte system for håndtering og lagring av virksomhetskritisk IT (/ data). Hatteland har også egen EMP-sikret fjellhall for optimal datasikkerhet. Solid som det norske grunnfjellet! Premium tjenester bygget for de mest krevende sakene.

Vi har større kunder bl.a. innenfor Bank & Finans, Olje & Gass og shipping. Av sikkerhetsmessige årsaker publiserer vi ikke disse på våre nettsider.

Ta gjerne kontakt dersom du ønsker ytterligere informasjon.

 

 

 

Prosjektledelse og Rammeverk

Prince2

Vi benytter PRINCE2 som er en anerkjent sertifisering for effektiv prosjektledelse. Metoden er internasjonal, og gir en tydelig struktur for ansvar, delegering, myndighet og kommunikasjon i utførelsen av våre prosjekter.

ITIL

ITIL er en metodikk for å oppnå best mulig kvalitet til lavest mulig pris på it-tjenester og har  fokus på samspillet mellom forretningsdriften og it-tjenestene.

ITIL gjør det mulig å planlegge driften, slik at løsningen er klar allerede før problemet oppstår.

prince2

itil

Teknologi-partnere

Hatteland har et tett samarbeid med partnere der vi har inngående kunnskap om deres produkter og tjenester.

citrix

Microsoft-Logo

Vmware-logo

Sertifiseringer

Vi har sertifiseringer på flere av våre produkter og tjenester. Dette trygger en gjennomgående kvalitsikring i alle ledd.

Vi er også tilknyttet og leverer tjenester fra