Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen gjelder for Hatteland Gruppen sine nettsteder. Hatteland Gruppen er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn på nettsidene: Hatteland.com, empsecure.com og rambase.com
Det gjelder egne databehandleravtaler for andre produkter og tjenester levert av Hatteland Gruppen. Ta kontakt med vårt kundesenter for ytterligere informasjon om vilkår for disse.

 

Påmelding til seminar, kurs og møter

På nettsiden kan du melde deg på kurs/seminar ved å oppgi navn, kontaktinformasjon og arbeidsgiver. I tillegg kan vi be vi deg oppgi informasjon om evt. allergier og behov for tilretteleggelse. Opplysningene brukes for å registrere deg som deltaker, sende relevant informasjon, lage deltakerlister og evt fakturere konferansekostnader. Dersom du har samtykket kan opplysningene også brukes til å informere deg om kurs og seminarer. Opplysningene lagres og håndteres av medarbeidere hos Hatteland Gruppen og av selskapets godkjente samarbeidspartnere.
 
 

Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics.

Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson.

Informasjonen som samles inn av Google Analytics lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. https://www.google.com/policies/privacy/

En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Hatteland bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte bruker.

Her er en oversikt over hvilke cookies vi benytter på nettsidene våre:
_icl_current_language husker hvilket språk som er valgt.
_icl_visitor_lang blir brukt til å huske språket basert på din IP adresse, slik at besøkende fra for eksempel England får vist den engelske utgaven.
__utmz lagrer hvordan du kom til vårt nettsted.
__utma holder styr på hvor mange ganger du har vært inne på våre sider.
__utmb og __utmc holder styr på hvor lenge du er på våre nettsider, og hvor lenge besøket varer.
 
 

Rettigheter

Som bruker av nettsidene våre har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles.
Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.
For de tilfeller hvor behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake.

Personvernombud

Hatteland Gruppen har opprettet personvernombud som skal ivareta personverninteressene til både kunder og ansatte i Hatteland Gruppen. Ordningen er tilrettelagt og administrert av Datatilsynet. Personvernombudet kan bistå enkeltpersoner som er registrert med personopplysninger hos Hatteland Gruppen med å ivareta deres rettigheter. Du kan kontakte personvernombudet på personvernombud@hatteland.com