Skytjenester er en av de store trendene innenfor digitalisering som alle snakker om, men hva innebærer det egentlig?

Skytjenester

Kort forklart er skytjenester en betegnelse på programvarer, dokumenter og filer som lagres på internett, og dermed ligger på servere som vedlikeholdes av en ekstern tredjepart.
Vil du vite mer om skytjenester?

Vi hjelper deg for å lykkes i skyen

Skalerbar IT-drift
Du skalerer opp eller ned etter ditt behov og betaler kun for kapasiteten du faktisk bruker.

Reduserte kostnader
Med skalerbare skytjenester kan du holde kostnadene nede og kjøper utvidet kapasitet når behovet heller oppstår.

Økt sikkerhet
IT-sikkerheten din ivaretas i skyen gjennom automatiske sikkerhetsoppdateringer og teknologi som vedlikeholdes av erfarne IT-eksperter som sørger for god datasikkerhet for din bedrift.

Sømløs og effektiv arbeidsplass

Ved å flytte systemene ut i skyen, får dine ansatte tilgang til programvarer, filer og dokumenter uansett hvor de befinner seg, så lenge de har tilgang til internett.

4 fordeler med å flytte opp i skyen

For å lykkes med skymigrering, trenger man en god plan og oversikt over utfordringene som kan oppstå.

Start din skymigrering med EMP Secure


Det første steget er å kartlegge din nåværende situasjon. Hvor står du i dag? Hvor starter migreringen fra? Våre IT-eksperter foretar en grundig situasjonsanalyse av din eksisterende IT-infrastruktur for å avdekke dine styrker og svakheter.

Vårt sikkerhetsteam vil evaluere din sikkerhetsstruktur og peke ut eventuelle risikoer ved din nåværende løsning, samt hjelpe deg med å få en oversikt over risikobildet i skyen.

Vi har lang erfaring med å bistå bedriftskunder gjennom utviklingen av skreddersydde skystrategier og hjelper dem hele veien opp til skyen. Dette gjør oss til en pålitelig IT-partner og rådgiver som dekker alt fra vurdering og planlegging til vellykket implementering av din skymigrering.
Å migrere til skyen kan være komplisert, og en vellykket skymigrering er avhengig av en god plan.

Vi hjelper deg hvert trinn på veien, fra kartlegging av behov til hvordan du kan utnytte skyens mange muligheter.
Kom i gang i skyen!

Vi hjelper deg hele veien opp

Vi har 3 leveransemodeller - hvilken modell du velger avhenger av dine bedriftsbehov.

Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg med å finne en passende løsning for din bedrift.

3 uliker skyløsninger

Offentlig sky

Offentlige skyer opereres og eies av skyløsningsleverandører som leverer deres tjenester, som servere og lagring, over nettet. Noen eksempler på dette er Microsoft Azure og Amazon Web Services. Med en offentlig sky styres alt av maskinvarer, programvarer og støttende infrastruktur av leverandøren. Tilgang til disse tjenestene og styring av din konto er gjort gjennom en nettleser.

Ta kontakt
Privat sky

En privat sky er brukt eksklusivt av en bedrift eller organisasjon. En privat sky kan fysisk befinne seg på bedriftens datasenter on-site. Noen bedrifter betaler også en tredjepartsleverandør for å være vert for sin private skyløsning. Tjenestene og infrastrukturen er vedlikehold på et privat nettverk.

Ta kontakt
Hybrid sky

Hybride skyer kombinerer private og offentlige skyer, satt sammen med teknologi som tillater deling av data og applikasjoner mellom begge. Ved å tillate at data og applikasjoner beveger seg fritt gjennom offentlige og private skyer, kan hybride skyer gi din bedrift mer fleksibilitet, bedre distribusjonsalternativer, og det kan forbedre og optimalisere din infrastruktur, IT-sikkerhet og samsvar.

Ta kontakt

Vil du vite mer om våre skytjenester?

Roger Støa
Sales Executive