Gjenoppretting

Sikre din organisasjon

EMP Secure leverer backup og katastrofegjenoppretting for å sikre at din organisasjon opprettholder tjenester eller raskt kan gjenoppta kritiske funksjoner etter et cyberangrep. 

Regel for gjenoppretting

For å være helt sikker på at du er beskyttet mot alle typer mulige datainnbrudd introduserer vi deg til den velkjente regelen for sikkerhetskopiering, kalt 3,2,1.  

Denne modellen viser de grunnleggende reglene for hvordan du opprettholder din informasjonssikkerhet. De tre stegene for gjenopprettbare systemer og data er som følger: 

3 forskjellige kopier

2 forskjellige typer media

Hvorav 1 er offline

Hver bedrift trenger en backup

Hvert selskap bør ha en sikkerhetsstrategi som sikrer at alt av data er beskyttet til enhver tid. Vi har modernisert sikkerhetskopieringsløsninger (data recovery) for å hjelpe å beskytte lokal data og data som er plassert i skyen.

Våre sikkerhetskopieringstjenester vil hjelpe deg å velge riktig system for datalagring, uansett om det er Amazon Web Services (AWS), skybasert, i ditt lokale miljø, i vårt Vats DC1 datasenter i Norge, eller en kombinasjon av flere.

Ta kontakt

Våre løsninger

Mange kunder velger å bruke Veeam Backup og Replikering for å beskytte data i et lokalt miljø og redusere mengden fysisk infrastruktur som må kjøpes og vedlikeholdes.

Veeam Backup & Replikering integreres sømløst med AWS Cloud, som gir deg mulighet til å sentralisere og automatisere sikkerhetskopieringsprosessene for å sikre overholdelse av regelverk og for å opprettholde kontinuitet i bedriften.

For kunder som bruker Microsoft Office 365 anbefaler vi å beskytte data utenfor ditt Office 365 miljø. Våre tjenester integreres med Veeam Backup for Office 365, som gjør at du kan beskytte data i AWS Cloud eller lokalt. Dette legger til et ekstra lag med beskyttelse i tilfelle datakorrupsjon eller tap av data skulle inntreffe.

Hva om dataen til min bedrift ikke er plassert i skyen?

Bedrifter er i dag styrt via skyen for å gi ansatte tilgang til viktige verktøy uansett hvor de jobber fra. Dersom din bedrift derimot ikke har startet sin migrasjon over til skyløsninger, vil det å sikkerhetskopiere data være det første steget. Ta nytte av skyløsninger og beskytt din data ved å benytte AWS Cloud.

Ta kontakt

Beskytt bedriften
din i dag.