Colocation hos EMP Secure

Sikre og skalerbare datasenterløsninger

EMP Secure tilbyr førsteklasses colocation-tjenester i vårt avanserte datasenter, Vats DC1, utformet for å møte kravene til bedrifter som krever den høyeste grad av sikkerhet og oppetid for deres kritiske systemer. Med vår colocation-service kan din bedrift dra nytte av vår toppmoderne infrastruktur uten de store investeringene det krever å bygge og vedlikeholde eget datasenter.

Dedikerte servere og robust sikkerhet

Fysisk sikkerhet

Våre colocation-fasiliteter er sikret med avansert adgangskontroll og overvåkningssystemer, og tilbyr fysisk sikkerhet av høyeste klasse for dine servere.

Redundante systemer

Vi har implementert redundante løsninger for strømforsyning og kjøling for å garantere kontinuerlig drift og maksimal oppetid.

24/7/365 overvåkning

Ditt utstyr er under konstant overvåkning av våre tekniske eksperter for å sikre optimal drift og rask reaksjon på eventuelle problemer.

Omfattende støttetjenester

  • Smart hands: Vårt kvalifiserte personale tilbyr Smart hands-tjenester for å bistå med alt fra enkel hardware-støtte til komplekse konfigurasjoner og problemløsing.
  • Vedlikehold og oppdateringer: Vi sørger for regelmessig vedlikehold og oppdateringer, slik at dine systemer alltid er oppdaterte med den nyeste teknologien og sikkerhetsoppdateringene.
  • Skalerbarhet: Vår colocation-tjeneste er designet for å være fleksibel. Det betyr at vi enkelt kan tilpasse løsningen for å møte din virksomhets voksende behov, enten det er behov for mer plass, kraft eller kjøling.

Fordeler med colocation hos EMP Secure

Med colocation hos EMP Secure oppnår du kostnadseffektivitet ved å redusere kapitalkostnader gjennom å utnytte vår investering i sikkerhetsinfrastruktur og teknologi. Dette sparer deg for de store utgiftene knyttet til å bygge og vedlikeholde et eget datasenter. Vår teknisk suverene infrastruktur sikrer også svært høy oppetid og skaper de beste forutsetninger for stabile og pålitelige løsninger. I tillegg, med vårt Security Operations Center i nærheten, er vi rustet til å håndtere eventuelle sikkerhetshendelser med umiddelbar respons, noe som sikrer raskt inngrep ved dataangrep.

Kom i gang med colocation

Velg EMP Secure for colocation og nyt godt av en service som ikke bare møter, men overgår dine forventninger til sikkerhet, stabilitet og skalerbarhet. Kontakt oss i dag for å diskutere dine spesifikke behov og hvordan vi kan hjelpe deg med en skreddersydd colocation-løsning.

Kontakt oss

Beskytt bedriften
din i dag.