Hendelseshåndtering

Mistenker du at din virksomhet er utsatt for et cyberangrep?

Våre sikkerhetseksperter er tilgjengelig 24/7/365. Vi har bred kunnskap innen hendelseshåndtering, inkludert computer forensics, digital etterforskning og interne trusler. Vi har også erfarne etterforskere som kan assistere i rettssaker ved behov.

Vi kan rykke ut til der du er, eller vi kan bistå raskt fra vårt hovedkontor.

Dette gjør vi:

• Stanser det pågående dataangrepet og sikrer miljøet mot ytterligere skade
• Fjerner trusselaktørens tilganger og verktøy
• Gjenskaper et trygt driftsmiljø med god sikkerhet
• Gjennomfører analyse for å avdekke hvordan hendelsen oppstod og hva som er skadeomfanget

SWAT Team

Våre sikkerhetseksperter står klare til å hjelpe deg med datasikkerheten til din bedrift, enten det er akutte hendelser, oppsett av sikkerhetssystem og rådgivning, eller overvåkning av, og aktivt arbeid med, IT-sikkerheten til din bedrift.

Hacker – Rådgiver – CISO – Firefighter - Defender

Rask respons

SOC er første kontaktpunkt ved alle typer hendelser, både sikkerhetsrelatert og operasjonelt. SOC-konsulentene vil assistere deg i å få oversikt over situasjonen, prioritere handlinger og tiltak og håndtere kommunikasjonslinjene. SOC-teamet er en sentral del av EMP Secures datasikkerhetsstrategi. Vi tilbyr sikkerhetsløsninger for de fleste selskaper, både private og offentlige.

Kontinuerlig IT-drift er essensielt for alle moderne selskap. For å oppnå dette, benytter vi verktøy som kombinerer kunstig intelligens og menneskelig erfaring for å prioritere handlinger og levere god respons. Vårt personell sørger for konfidensialitet, integritet og tilgjengelighet for IT-systemene til alle våre kunder.

Ta kontakt

Offentlig PGP-nøkkel

Fingerprint: 27FF 7A70 599F 242F ED52 6D72 5CB9 9374 0927 87CB

Beskytt bedriften
din i dag.