Microsoft Copilot

Microsoft Copilot - Din AI-assistent i Microsoft 365

Microsoft Copilot har revolusjonert måten vi arbeider på ved å integrere avanserte AI-funksjoner i Microsoft 365-applikasjoner som Word, PowerPoint, Excel, Outlook, og Teams. Dette produktet fra Microsoft, nå tilgjengelig på norsk og 16 andre språk, tilbyr en unik mulighet til å forbedre produktiviteten ved å automatisere tidkrevende og repetitive oppgaver.

Hva kan Microsoft Copilot gjøre for deg?

Automatiserte arbeidsoppgaver

Med Copilot kan du raskt utarbeide dokumenter, e-poster og presentasjoner. Verktøyet hjelper med å generere innhold, som møtereferater og sammendrag, basert på dine input og eksisterende data.

Smartere beslutningstaking og kommunikasjon

Få oversikt gjennom Copilots evne til å oppsummere møter og e-posttråder. Copilot tilbyr også språk- og toneforslag for å forbedre kommunikasjonen.

Effektive møter og samarbeid

Integrert med Microsoft Teams, gir Copilot muligheten til å oppsummere og generere notater i sanntid, noe som forbedrer samarbeid og møteeffektivitet.

Datavisualisering og rapportering

I Excel kan Copilot visualisere data gjennom intuitivt design av diagrammer og dashbord, noe som styrker din dataanalyse.

Bli Copilot Ready med EMP Secure

For å sikre at din virksomhet utnytter Microsoft Copilot effektivt og sikkert, tilbyr EMP Secure en omfattende tjeneste som forbereder og tilpasser din IT-infrastruktur til AI-integrasjon. Vår tilnærming inkluderer:

  • Datakartlegging og klassifisering: Vi hjelper til med å identifisere og klassifisere sensitiv informasjon for å sikre at Copilot håndterer dataene ansvarlig.
  • Tilgangsstyring og sikkerhetsgjennomgang: Vi gjennomgår og tilpasser tilgangskontroller for å sikre at bare autorisert personell har tilgang til kritisk informasjon.
  • Brukeradopsjon og opplæring: EMP Secure tilbyr skreddersydde opplæringsprogrammer for å sikre at alle brukere forstår og kan utnytte alle funksjoner Copilot tilbyr effektivt.

Transformer din bedrift med Microsoft Copilot

Ved å implementere Microsoft Copilot, vil din organisasjon oppleve merkbare forbedringer i produktivitet og effektivitet. Vår erfaring og ekspertise i å lede teknologisk endring sikrer en sømløs overgang og maksimal utnyttelse av AI-teknologi. Kontakt EMP Secure i dag for å diskutere hvordan vi kan hjelpe deg med å bli Copilot Ready og revolusjonere din arbeidshverdag.

Kontakt oss

Beskytt bedriften
din i dag.