Om oss

Vi leder våre kunder sikkert gjennom digitalisering.

EMP
EMP Secure leverer IT-tjenester og aktiv datasikkerhet, for å sikre god drift og sikker vekst for våre kunder. Formålet vårt ligger i navnet, ettersom vårt eget datasenter er beskyttet mot elektromagnetisk puls (EMP).

Fra dag én har vi tatt de høyeste sikkerhetsforanstaltningene for å beskytte våre kunder.

Beskyttet mot
elektromagnetisk
puls

Historien
EMP Secure begynte som en in-house løsning hos Hatteland. Økende mengder data og kompleksitet økte behovet for datasikkerhet og datalagring, skreddersydd etter Hattelands utfordringer.

Dette er et selskap med høye standarder når det kommer til krav om oppetid og tilgjengelighet. Det ligger i vår natur å utvikle skreddersydde løsninger for å dekke behovet til spesifikke utfordringer.

Et økt behov
for datasikkerhet

Konsernet
Siden 1971 har Hatteland gitt rom for idéer til å vokse. Innovasjonene vi har introdusert har vært praktisk nødvendige – jordnære løsninger til ekte problemer. Hatteland-gruppen består av mer enn 200 personer som jobber frem innovative løsninger innen fire bestemte forretningsfelt.
Besøk hatteland

En del av
Hatteland

Filosofi
+
Tryggere
Vi leverer sikkerhet i våre tjenester, men det er like viktig at våre kunder og partnere føler tillit, og at vi stoler på hverandre. Vi skal være det trygge valget - fordi de vet at vi er ærlige, og åpne med dem.
+
Nærmere
Vår kundebehandling må være enestående. Våre råd må være enkle å forstå og hjelpe våre kunder og partnere til å bruke teknologi trygt og effektivt. Vi tilpasser tjenesten vår til hver unike klient, og er tett knyttet til dem om de ønsker det.
+
Oppdatert
Vi må alltid følge med på den siste utviklingen innen IT og cybersikkerhet. Nysgjerrige tankesett og vilje til å dele teknologi og kunnskap med våre kunder og partnere er avgjørende for at vi og dem skal vokse.

Sikker vekst for
våre kunder

Karriere
Vi er alltid på jakt etter personer som kan hjelpe våre kunder å vokse sikkert ved hjelp av topp moderne IT-tjenester og datasikkerhet.

Vi tror at oppskriften på innovasjon er enkel, men at ingrediensene er sjeldne. Den viktigste ingrediensen for å lykkes er folk. Vi er alltid på jakt etter personer med talent, ambisjon, og evne til å gjennomføre.
Se stillinger

Bli med på
veksten

Ledelsen

Knut Dommersnes

Chief Executive Officer
Send e-post

Christian Brusdal

Chief Sales Officer
Send e-post

Håvard Balke

Strategy Director
Send e-post

Stine Valen

Chief Product Officer
Send e-post

Olav Espedal

Chief Information Security Officer
Send e-post

Knut Inge Knapskog

Chief Operating Officer
Send e-post

Sten Stenersen

Chief Financial Officer
Send e-post