Karriere

EMP Secure er alltid på utkikk etter folk som kan hjelpe våre kunder med å oppnå trygg vekst gjennom topp moderne IT-tjenester og datasikkerhet.

Vi mener oppskriften på innovasjon er enkel, men at ingrediensene er sjeldne. Den viktigste ingrediensen er mennesker. Vi ser etter de med talent, visjoner, og vilje til å gjennomføre.

Jobb i EMP Secure

Bli kjent med oss

Hos EMP Secure tar vi bedriftskulturen på alvor. For oss handler det om være nysgjerrig og ha skaperånd, samtidig som du ivaretar kunder og kollegaers trygghet. Det er en hårfin balanse av egenskaper i menneskene vi søker etter. Vi skal være åpne og oppriktige med hverandre, våre partnere og kunder.

Bedriftskultur

Siden 1971 har Hatteland gitt rom for idéer til å vokse. Innovasjonene vi har introdusert har vært praktisk nødvendige – jordnære løsninger til ekte problemer. Hatteland-gruppen består av mer enn 200 personer som jobber frem innovative løsninger innen fire bestemte forretningsfelt.
Besøk Hatteland

En del av
Hatteland

Fordeler med å jobbe hos oss

+
Kompetanseutvikling
Vi er opptatt av din læring og utvikling! EMP Secure har siden 2020 hatt et bonusbasert belønningssystem, kalt insentivprogrammet, som gir de ansatte gode sjanser til å både øke kompetansen og få belønning for innsatsen
+
Bedriftslege
Vi bryr oss om din helse og har derfor egen bedriftslege i Haugesund og Vats
+
Ferieleiligheter på Vågslid og Tenerife
Vi har en hytte på Vågslid og en leilighet på Tenerife som vi leier ut til våre ansatte og deres familier til en rimelig penge.
+
Forsikring på jobb og fritid
Vi tilbyr våre ansatte gode forsikringsordninger som inkluderer blant annet online lege, reiseforsikring, yrkesskadeforsikring og gruppelivsforsikring.
+
Sparing til pensjon
Vi sparer til pensjon for deg gjennom gode pensjonsordninger.
+
Trimrom og svømmebasseng
Vi har trimrom på kontoret i Haugesund og i Vats, hvor ansatte og familie har adgang til. Alle ansatte har også anledning til å benytte seg av svømmebassenget ved vårt kontor i Vats.
+
Sosiale aktiviteter
I tillegg til våre årlige arrangementer, sørge Trivselskomitéen for å opprettholde det sosiale. Å ha det gøy på jobb eren del av vår bedriftskultur. Vi har også en bedriftskunstforening for kunstrineresserte.
+
Bedriftsidrett
Vi har flere aktive grupper som blant annet padeltennis, golf og e-sport.