Skytjenester

Flytt bedriftens IT opp i skyen og bli digital. Med skytjenester kan du lagre programvare, dokumenter og filer på online servere som vedlikeholdes av en ekstern tredjepart.

Fordeler med å flytte opp i skyen

Skalerbar IT-drift
Du skalerer opp eller ned etter ditt behov og betaler kun for kapasiteten du faktisk bruker.

Reduserte kostnader
Med skalerbare skytjenester kan du holde kostnadene nede og kjøper utvidet kapasitet når behovet heller oppstår.

Økt sikkerhet
IT-sikkerheten din ivaretas i skyen gjennom automatiske sikkerhetsoppdateringer og teknologi som vedlikeholdes av erfarne IT-eksperter som sørger for god datasikkerhet for din bedrift.

Sømløs og effektiv arbeidsplass
Ved å flytte systemene ut i skyen, får dine ansatte tilgang til programvarer, filer og dokumenter uansett hvor de befinner seg, så lenge de har tilgang til internett.

Ta kontakt

3 ulike skyløsninger

Vi har 3 leveransemodeller - hvilken modell du velger avhenger av dine bedriftsbehov. Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg med å finne en passende løsning for din bedrift.

Offentlig sky

Offentlige skyer opereres og eies av skyløsningsleverandører som leverer deres tjenester, som servere og lagring, over nettet. Noen eksempler på dette er Microsoft Azure og Amazon Web Services. Med en offentlig sky styres alt av maskinvarer, programvarer og støttende infrastruktur av leverandøren. Tilgang til disse tjenestene og styring av din konto er gjort gjennom en nettleser.

Privat sky

En privat sky er brukt eksklusivt av en bedrift eller organisasjon. En privat sky kan fysisk befinne seg på bedriftens datasenter on-site. Noen bedrifter betaler også en tredjepartsleverandør for å være vert for sin private skyløsning. Tjenestene og infrastrukturen er vedlikehold på et privat nettverk.

Hybrid sky

Hybride skyer kombinerer private og offentlige skyer, satt sammen med teknologi som tillater deling av data og applikasjoner mellom begge. Ved å tillate at data og applikasjoner beveger seg fritt gjennom offentlige og private skyer, kan hybride skyer gi din bedrift mer fleksibilitet, bedre distribusjonsalternativer, og det kan forbedre og optimalisere din infrastruktur, IT-sikkerhet og samsvar.

Vi hjelper deg hele veien opp

Å migrere til skyen kan være komplisert, og en vellykket skymigrering er avhengig av en god plan. Vi hjelper deg hvert trinn på veien, fra kartlegging av behov til hvordan du kan utnytte skyens mange muligheter.

Ta kontakt

Start din skymigrering med EMP Secure

For å lykkes med skymigrering, trenger man en god plan og oversikt over utfordringene som kan oppstå.

Det første steget er å kartlegge din nåværende situasjon. Hvor står du i dag? Hvor starter migreringen fra? Våre IT-eksperter foretar en grundig situasjonsanalyse av din eksisterende IT-infrastruktur for å avdekke dine styrker og svakheter.

Vårt sikkerhetsteam vil evaluere din sikkerhetsstruktur og peke ut eventuelle risikoer ved din nåværende løsning, samt hjelpe deg med å få en oversikt over risikobildet i skyen.

Vi har lang erfaring med å bistå bedriftskunder gjennom utviklingen av skreddersydde skystrategier og hjelper dem hele veien opp til skyen. Dette gjør oss til en pålitelig IT-partner og rådgiver som dekker alt fra vurdering og planlegging til vellykket implementering av din skymigrering.

Ta kontakt

Beskytt bedriften
din i dag.