Skytjenester er tilgang til datalagring og programvare via internett som representerer store muligheter for din bedrift.

Skytjenester

Det finnes utallige alternativer og det kan være vanskelig å finne den løsningen som passer best for din virksomhet. Vi i EMP Secure har lang erfaring med IT og datasikkerhet, og kan lede deg sikkert gjennom din digitaliseringsprosess.
Ta kontakt

Cloud3
Vårt system

Cloud3 er vårt 3-lags skysystem for økt IT-sikkerhet. Systemet gjør det enklere for bedrifter å forstå og bruke skytjenester på en effektiv måte, og er designet for bedrifter med ambisjoner for fremtiden.

3-lags skysystem

Det første steget er å evaluere din nåværende situasjon. Da trenger man en god plan og et erfarent team som kan ha oversikt og kontroll over utfordringene som kan oppstå ved migrering til skyen

Prosessen

Våre skyeksperter ser på din eksisterende tekniske løsning og gir deg en innføring i nåværende trender og muligheter. En Cloud Security Officer vil evaluere din sikkerhetsstruktur og peke ut eventuelle risikoer ved ditt nåværende oppsett. Vi vil også belyse viktige sikkerhetsaspekter i din ferd mot digital transformasjon.
Cloud-teamet vårt oppsummerer funnene i en lett forståelig rapport som viser deg hvordan du kan effektivisere bedriften din gjennom å arbeide med skystrukturen.

Evaluer din nåværende sikkerhet

For å få mest ut av mulighetene skyløsninger representerer, planlegger vi med markedsforhold og bedriftsvekst i tankene. Å migrere til skyen kan være komplisert og dyrt. En god plan er avgjørende for å få full uttelling av ditt sky-initiativ.
Ta kontakt

Tilrettelagt for vekst

Vi hjelper deg med å finne den riktige arkitekturen av din skydatabehandling. Hvilken modell du velger avhenger av din bedrift og dine bedriftsbehov. Det finnes tre hovedområder;

Hvilke løsninger bør du velge?

Offentlig sky

Offentlige skyer opereres og eies av skyløsningsleverandører som leverer deres tjenester, som servere og lagring, over nettet. Noen eksempler på dette er Microsoft Azure og Amazon Web Services. Med en offentlig sky styres alt av maskinvarer, programvarer og støttende infrastruktur av leverandøren. Tilgang til disse tjenestene og styring av din konto er gjort gjennom en nettleser.

Ta kontakt
Privat sky

En privat sky er brukt eksklusivt av en bedrift eller organisasjon. En privat sky kan fysisk befinne seg på bedriftens datasenter on-site. Noen bedrifter betaler også en tredjepartsleverandør for å være vert for sin private skyløsning. Tjenestene og infrastrukturen er vedlikehold på et privat nettverk.

Ta kontakt
Hybrid sky

Hybride skyer kombinerer private og offentlige skyer, satt sammen med teknologi som tillater deling av data og applikasjoner mellom begge. Ved å tillate at data og applikasjoner beveger seg fritt gjennom offentlige og private skyer, kan hybride skyer gi din bedrift mer fleksibilitet, bedre distribusjonsalternativer, og det kan forbedre og optimalisere din infrastruktur, IT-sikkerhet og samsvar.

Ta kontakt

Vil du vite mer om våre skytjenester?

Roger Støa
Sales Executive